fredag 1 december 2017

Ändetiden 277,
Västvärlden blir Socialistisk



Vilddjuret är Scharlakansrött, och det har 10 horn och 7 huvuden.

Rött står för Socialism och det är alltså den röda fanan, Socialismen som ska dominera den värld som Vilddjuret representerar.

De 10 hornen för tankarna till i Upp 13 första delen där vi läste om det 10 hornade Vilddjuret och vi konstaterade att det var Kolonialstaterna under första halvan an 1900 talet. Det är alltså där vi är i den här profetian.

Det vi ser det är alltså den Socialism som välde fram under första halvan av 1900 talet och det är alltså den som Kyrkan lierar sig med.

Upp 17:3 Och han för mig i [med] ande till en öken, och jag ser en kvinna, som sitter över ett scharlakansrött vilddjur, som fyller sig med namn [benämningar] på smädelser [förtal] och som har 7 huvuden och 10 horn.


Nu kan vi konstatera att det var just så det gick till. Det vi ser idag det är den Kristna världens fall. Kristendomens avskaffande etc. Det började alltså under första hälften av 1900 talet.

Vi lägger speciellt märke till i profetian att Vilddjuret var Scharlakansrött. Färgen rött står för Socialism idag. Och vi ser överallt i världen denna kamp mellan Socialism och Kristendom. Socialismen tål inte Kristendom.

I början av 1900 talet gick Socialismen fram över världen. Det var då som Kommunismen tog över Ryssland 1917. Och en av de värsta förföljeseran av Kristna satte igång, när Kommunismen skulle genomföra det totalt Ateistiska samhället.

Här i vårt land gick det lite lugnare till. Här var det Socialdemokraterna som tog över makten på 30-talet. Men har man en Socialistisk grund där Religion anses som ett opium för folket. Då kan man inte låta bli att ta bort tron på Jesus. Och idag ser vi att den grund man lade under första halvan av 1900 talet fullföljdes under andra halvan av 1900 talet när Sverige totalt avkristnades.

Det är intressant att se att Gud visste det här. Han visste att det var Socialismen, den Röda religionen, som skulle avskaffa Kyrkan, Som skulle ta bort Kristendomen ur Västvärlden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar