lördag 30 december 2017

Ska Islam eller Socialismen ta över världen
171230


Ja inget av de två alternativen vill vi ha. Vi vill ha vår Kristna värld med Demokrati och yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.

Men vi ser hur andra krafter pressar på. Vi ser just nu kampen med Kommunismen i Nordkorea och Kina. Kina håller Nord Korea om ryggen för att med det som bräckjärn kunna införa Kommunismen Word Wide.

Vi ser Islam som har ambitionen att också bli Word Wide. Ta över hela världen för Allah. Och vi ser just nu hur västvärlden böjer sig. Hur Sverige välkomnar in Islam, och hur Socialisterna styr vårt land.

Men vem är det som ska ta över välden. Är det Islam eller är det Socialismen/Kommunismen.


Just nu samarbetar de. Just nu gör de gemensam sak för att krossa vår demokrati. Krossa vår Jesus värld. Men vad kommer att hända.

Kommer det att bli ett tredje världskrig där de gör upp.

Kommer yttrandefriheten att bestå eller det är med den som vapen man kommer att kämpa.

Vi vet att både i de Islamska länderna och i de Kommunistiska länderna har det fria ordet tagits bort.

Och just nu håller man på att avlägsna yttrandefriheten hos oss. Vi ser olika typer av kampanjer som alla strävar mot att bara vissa ska få yttra sig.

Och det som är beklagligt är att man värdesätter inte längre yttrandefriheten. Man värdesätter inte längre Jesus och den befrielse han kom med, som har blivit vårt västerland.

Jesus hjälp oss. Hjälp oss så att vi får ditt Jesus land tillbaka. Stoppa alla dess onda krafter som försöker ta över vår värld. Jesus hjälp.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar