söndag 3 december 2017

Det sjunkande skeppet
171203



Sverige är som ett skepp som sjunker. Man kan stå på däck och vara helt torrskodd. Och undra varför alla andra stirrar runt. Vi är ju över vattenytan.

Allt är bra. Ingen fara är å färde kan man hävda. Precis som i Sverige idag. De som säger något annat har fel och ska tystas.

Den här bilden kom för mig. För jag tycker man märker inte att vi håller på att sjunka idag i Sverige. Hoten verkar inte verkliga. Ingen talar om dem i våra vanliga massmedia. Det är i stället så att de nästan är förbjudet att ta upp frågorna.


Det är konstigt.

Yttrandefriheten har redan idag tagits ifrån oss och det finns frågor där man inte längre kan säga sin sanna mening.

Vi ser idag hur Brottsligheten stiger och fler och fler områden blir utanför Svensk jurisdiktion. Men ingen talar om orsaken och ingen tycks vetat vad vi ska göra.

Vårt land som en gång var Kristet håller på att tas över av Ateism och Andra Religionerna. Vårt gamla goda Jesus land finns inte längre. Vår Kristna tro i vårt samhälle urholkas och försvinner och därmed också välsignelsen i vårt samhälle.


Det vi uppfattar som Svenskt, försvinner succesivt och ersätts med annat som kommer utifrån. Och vi som vill ha kvar det som står för Sverige, vår Kristna tro etc. har mer och mer kommit att betraktas som rasister, i takt med att invandringen fortsätter.

Sverige sjunker, och även om vi kan stå torrskodda på däck fortfarande så ser vi att det är på gång.


Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar