torsdag 7 december 2017

Världen grips av raseri när Allah förlorar Jerusalem
171207



Är det, det vi ser idag. Allah är inte längre större. Han har inte ensamrätt till Jerusalem. Nej nu sätter Israels Gud honom på plats.

Jerusalem tillhör Israel. Det är det som är hela pointen med Jerusalem. Det är därför som de Kristna finns där. Det är för att det är Judarnas huvudstad. Där Jesus följaktligen dog och uppstod.

Det är för att Judarna fanns där som Jerusalem har blivit en helig stad också för Muslimer. Det är inget eget påfund utan det kommer från att Judarna var där. Jesus var där.


Ta bort Judarna och staden förlorar sin ställning.

Alltså gjorde Trump rätt. Han gick den väg som Gud stakat ut i sin Bibel. Judarna ska enligt profetian ha Jerusalem. Och Trump erkände det. Gav Gud rätt.

Gud kommer att välsigna Trump. Alla de som välsignar Israel blir välsignade.

Men Arma oss som har Margot Wahlström. Hon som spottar förbannelser över Israel. För henne är detta hemskt att inte Allah längre ska regera i Jerusalem. Och vi ser hur Gud har slutat att välsigna vårt land. Ja det är t o m förbannat numera. Så går det när man går mot Guds plan.

Måtte Margot Wahlström och hela hennes tänk försvinna illa kvickt så att vi kan komma in i den välsignelsevåg som Gud har i beredskap åt de som går med Judarna i denna svåra tid.


Jesus hjälp oss och låt oss få seger i dej också i vårt land. Hjälp oss att komma på Israel sida och få din välsignelse.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Karl-Håkan, broder
    Du har rätt förstått Bibelns budskap. Om president Trump har inhämtat motsvarande kunskap i Bibeln kan vi inte veta, troligtvis inte. Har inte Margot Wallström läst sin Bibel, så har nog ingen annan politiker heller gjort det. Jag hoppas dock inte, att Sverige som nation kommer att drabbas av någon förbannelse.

    Nu heter det, att ingen profetia i något skriftens ord kan av någon människas egen kraft utläggas. 2Petr.1:20

    Således kan vi konstatera, att president Trump inte av egen kraft kan få händelserna att gå i den riktning, som Gud har fastlagt. Hes.38,39

    Det är inte konstigt, att människor med god vilja försöker att undvika krig och lidande. Att stora delar av världens mäktiga då förfasar sig över president Trumps agerande är inget att förvåna sig över.

    Nåväl, människans tankar är inte Guds tankar. "Den stundande striden", som Bibeln talar om är ofrånkomlig. Upp.20:8-9

    Det är svårt för Margot Wallström att spjärna emot udden.

    SvaraRadera