söndag 24 december 2017

SVT Förförelsekanalen
171224


SVT har övergått till att bli en propaganda kanal. En Propagandakanal för Islam. Vi såg det klart i går. Då talade man stolt om hur några muslimer hade hjälpt de kristna i Syrien att röja minor från ruinen av deras kyrka.

Precis som att det var det som kännetecknar Muslimerna. De har makten och de hjälper oss kristna. Men kyrkan var ju oanvändbar, så det var bara propaganda.

Men samtidigt så kan man läsa i andra medier hur 100 muslimer stormade en kyrka i Egypten och vandaliserade den och misshandlade de som var där. Men det tog inte SVT upp. Det var ju mot Islam.


Så här går det på dag efter dag. Och vi fick också se en Muslim igår som kommit hit med sin familj. Och barnen så såg söta ut. Och allt såg så fantastiskt ut. Så alla muslimer borde ju får komma hit. Undan dessa hemska länder där ner i Islam regionen.

Ja SVT verkar styras av människor utan hjärna som gör dessa reportage. Kommer alla muslimer hit blir det ju som Syrien och Libanon också här. Det kan vi redan se i våra invandrarområden.

Där undrar mänskor varför de kom hit. Det var bättre i länderna de kom ifrån.

Och mitt i allt det här kör SVT sin förförelsekampanj. Sitt Islamfjäsk i vårt Jesus land. Det som var Kristet en gång. Vi får inte bli klarsynta. Vi ska bara svälja och låta Islam strömma in.

Är det onda Andar som härjar i vårt land.

Det är hemskt att se, se hur vårt Kristna land går under. Se hur Sverige mer och mer blir ett Islamland.

Och det är vår TV. Den som i det här läget borde stå upp och försvara den Kristna tron mot angreppen från främmande religioner, som kör sina dagliga Islampropaganda inslag.


Jesus hjälp oss och rädda oss från denna förförelse och ge oss på nytt ditt land. Vårt Jesus Sverige.

Karl Håkan


PS: För den som vill läsa mer om det som hände i Egypten så finns det under länken:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar