måndag 11 december 2017

Ändetiden 287,
Många Kyrkor har blivit ett tillhåll för Onda Andar



Här i nästa kapitel, Upp 18 får vi en mera detaljerad bild av hur den Korrupta Kyrkans egentligen är och hur deras fall skall gå till. Och det är deras otrohet mot Jesus som är orsaken till deras fall. Kyrkan har blivit ett tillhåll för Onda Andar.

Upp 18:1 Och sedan ser jag en ängel [budbärare, sändebud] som kommer från himmelen, som har väldig makt, och som lyser upp jorden med sin härlighet [majestät].
Upp 18:2 Och han ropar kraftfullt med väldig röst och säger: "Faller, faller gör det stora Babylon, som är demonernas [avgudarnas] boplats, och en håla för envar ondskefull [oren] ande, och håla för envar ondskefull [oren] och avskydd fågel.
Upp 18:3 För av hennes horandes [avgudadyrkans] vredes vin, drack alla folk, och jordens konungar horar [dyrkar avgudar] med henne och handelsmännen på jorden blir rika [lever i välstånd] av kraften i hennes vällevnad [finhet, lyx].


Det Stora Babylon, Den Korrupta Kyrkan är full av ondska. Av onda Andar. Ja den är en boplats för demoner, och avgudar.

Därför är den dömd. Den ska falla. Det får räcka nu.

Ja inte bara att där finns lite ont. Nej de onda Andarna har tagit Kyrkan som sin boplats. Det är de som behärskar den. Det är det som man predikar. Det är det som man för ut. Ondskan är brygden som alla får dricka.

Det låter hemskt. Att det som skulle varit Guds församling, ren i Jesu blod, har blivit det som häller ondskans bryggd över folket. För nationerna vilse. Tar bort Jesus och Gud från människor.

Det är inte bara en neutral plats utan en hemsk plats att vara på.

Och det här budskapet, att Den Korrupta Kyrkan ska straffas för att den blivit så här det ska vi ropa ut. Det är viktigt att folk får höra. Annars fortsätter ju eländet.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Nu tar vi det riktigt lugnt Karl Håkan.
    Att Kyrkan skulle vara "Det stora Babylon" är synnerligen överdrivet.

    Det avfall Bibeln talar om, som skulle komma är inget annat än "den falske profetens" lära islam. 2Tess.2:3-4

    Islams Kalifer skulle hata Skökan och bränna upp henne i eld. Detta hände också mycket riktigt med början på 600-talet. Upp.17:16-18
    "Den stora staden" är alltså allt vad avgudareligioner heter, som härstammar från Babylons grundande.

    För att islam inte skulle underkasta hela världen, så avväpnade Gud sin motståndare djävulen för 1000 år. Upp.20:2
    Annars hade intet kött kunnat frälsas.

    Var försiktig med att utpeka kyrkan som "Det stora Babylon" råder jag dig, broder.

    Om det nu mot förmodan skulle vara sant, det du påstår, vem i hela världen skulle då kunna utplåna kyrkan? Omfattas inte numera de mänskliga rättigheterna av religionsfriheten? Hur låter sig dessa rättigheter enkelt avskaffas, tror du? Det skulle vara intressant att höra.

    Nej, min broder, det är islam som nu står i tur för att dömas. 2Tess.2:8
    Av världshändelserna att döma kan det inte dröja länge till, innan de folk som har underkastat sig islam, Hes.38:7 kommer att draga upp mot "den älskade staden". Upp.20:9


    SvaraRadera