fredag 29 december 2017

Ändetiden 302,
Kyrkan har ingen frälsning längre



Någon sanning kommer aldrig mer ur denna Falska Kyrka. Någon frälsning finns inte mer i den. Den är full av gift, och folk som bara ska förse sig.

Upp 18:23 Och en lampas ljus skiner aldrig mer i dig, och en brudgums och en bruds röst hörs aldrig mer i dig, för dina handelsmän är jordens stormän, för med ditt gift lurar de alla folken.


Kyrkan ska ha Jesu ljus i sig. Det är inte ceremonier med stearinljus som man tänder och ser Andaktsfulla ut inför. Nej det är Anden som ska tala till människorna. Människor som går dit ska höra Gud tala i sitt inre. Anden ska vara där. Sanningens budskap.

Där ska finnas Frälsning. Man hör sällan idag att någon blir frälst i våra församlingar. De gamla Evangelisterna som vi hade förr, som kunde ”predika igenom” ett möte och som hade Ande och Kraft så att folk strömmade fram och blev frälsta. De finns inte längre.

Idag har i stället kyrkan blivit business. Det är kollekten som är viktigast. Och för att få inte pengarna så har man också försäljning. Principen att det viktiga är att Evangelium kommer ut, har man övergett.

Och på många ställen är det gift man sprider. Andligt gift. Man har fyllt Kyrkor och Församlingar med annat än Jesus. Idag är det ofta Socialismen som ar tagit över kyrkan.

Och det som är i Samhället har kommit in i Kyrkan. Det är inte längre Kyrkan som driver samhället, utan Samhället som driver Kyrkan. Och fyller den med allt möjligt som inte hör hemma där.

Ja vi har kommit till ett läge där man inte längre kan säga till ofrälsta. Gå till Kyrkan och bli frälst, eller gå till församlingen och bli frälst. För går de dit blir de bara besvikna över att Gud inte var där.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar