måndag 11 december 2017

”Han gör vårt land till sitt land”
171211


Det här är ett citat från Fridolin i TV för några veckor sedan. Han talade om en invandrare som kommit hit.

Jag tog ett djupt andetag och frågade min fru om hon hörde samma sak som jag. Och det kunde hon bekräfta. Han hade sagt detta. Sverige ska bli någon annans land.

Vad blir det då med vårt land. Ska vi inte ha något land. Är det folk mord vi talar om. Som vanligt är det ju så att en invandring på en låg nivå klarar vi av men om den blir för hög då försvinner vårt land. Då har vi inte Sverige kvar längre som ett land för de som var Svenskar, och Svenskar har också rätt till sitt land.


Vad pratar vi då om för nivå. Jo c:a 3000 per år klarar vi av. Det är gränsen. Går vi över den förlorar vi på sikt vår Sverige. Det som vi känner igen.

Idag har vi en invandring på mellan 25 000 och 30 000 per år och det är alltså en alldeles för hög nivå. Vi har legat där i många år nu och vi ser att Sverige håller på att bli ett annat land.

Det finns människor som kommer hit och gör vårt land till sitt land i alldeles för hög utsträckning. Det är dags att se sanningen och göra det här så att också våra barn får ha ett Sverige. Det land som vi känner.

Jesus hjälp oss!! Kom till vårt land och gör det till ett Jesus land igen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar