fredag 22 december 2017

Ändetiden 298,
Glädjen är stor bland Guds verkliga folk


Vi ska glädja oss när Gud dömer den Falska Kyrkan. För nu kan Guds verkliga folk komma fram.

Upp 18:20 Gläds över henne, Guds boning [himmel] och de heliga apostlarna och profeterna, för Gud dömer er dom över henne.


Det är lite förvånande när man ser hur det ser ut i Sverige och hela Västvärlden idag.

När kyrkan försvinner verkar ju också allt som har med Jesus försvinna. Men här ser vi att vi som Guds folk ska glädja oss över Guds dom över den Falska kyrkan.

På något vis så ska det här alltså leda till att den kristna tron blir den sanna Jesus tron igen. Och det är något som vi alla ser fram emot. En stark och sann Jesus väckelse som på nytt sätter Jesus på kartan i Sverige.

Om man specifikt ser den Falska kyrkan som den Katolska kyrkan så kan vi konstatera att det redan har hänt. Före reformationen hade den ju en total makt. Ingen kunde gå emot den. Men i och med Reformationen försvann dess makt och vi fick se nya väckelser växa fram.

Man undrar om reformationen var uppfyllelsen av det här ordet eller om även den kyrka och de kyrkor vi har idag kommer att uppleva samma sak och att vi i vår tid också kommer att få uppleva en genom gripande väckelse som vänder hela västvärlden, hela Europa, och hela Sverige tillbaka till Jesus.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar