fredag 1 juli 2016

Krokodilen och Elefanten
160701


Är det, det vi fått i EU. Folk som inte kan lyssna, som lik en Krokodil har en stor mun men inga öron. Och som är som Elefanter i en porslinsbutik. Bara fara på så mera går sönder.


Dessa människor som tror de är något och som tar sig ton. Hade de i stället lyssnat så hade de hört fågelsången. De hade hört de hjärtskärande skriken från det som inte fungerar. Och EU hade kunnat bli något bra.

I stället för att straffa England som säger ifrån. Borde man tacka England. De vill inte ha det nya som inte är bra. Som inte smakar bra. Som bara blir en plåga.

Låt oss då bygga ett EU som är bra. Som har det folk vill ha. Fråga människor. Och reagera så att vi får ett EU med fågelsång. Ett EU som växer för att det är bra för alla. Ett EU där Sverige får vara svenskt och England får vara Engelskt. Men där vi samarbetar och tar fördelarna ur det.

Det är det som borde vara EU. Inte ett projekt som går ut på att forma om EU till en superstat som ingen vill ha. Det är därför vi skall ha Jesus med i EU, Han har rätt tänk och ger oss fred och frid.


Jesus hjälp oss att tänka. Att handla rätt i denna situation, och att ta dig med.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar