torsdag 14 juli 2016

Vår framtid 61
De Palestinska områdena i Profetian


Också de självstyrande områdena, där araberna styr, som vi har i Samarien och Judéen är förutsagda i Profetian. Vi hittar dem här i Hes 39:15. Och eftersom vi har dem idag så är vi alltså här också i tidsaxeln.

Hes 39:15 Och de går över motståndarna i landet och märker ut människo- [Adams] ben [styrka, krafter] och bygger vid dess sida ett tecken intill hans grav, gravarna hör till Hamongog.
Hes 39:16 Och det är också namnet på en stad, Hamona [hennes tumult, hennes hop], och landet renas.


Ja, Här har vi profetian på de områden som skall administreras av Arabsidan i Samarien och Judéen. Det är alltså områden som liknar Gaza remsan. Och vi ser att också de skapar problem.

Och det är intressant att konstatera att namnet Hamona, det har med tumult och hop att göra. Precis som all de oro som ständigt skapas av Arabsidan.

Ja vi ser att de som bor där de är andligt döda.

De är som döda ben det är ondskan de arbetar för. Och så är det med Arabsidan idag. Och de har fått de här områdena genom Osloavtalet.

Men det är en Grav, det är alltså slutet på det hela. Och allt det här leder till att Guds plan fullföljs och Gud kommer att nå sitt mål, ett Israel för Israelerna som lever i fred med sina grannar.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar