onsdag 6 juli 2016

Är vi lurade
160706

25000/år

Nivån 500 asylsökande fortsätter, det är nu 19:e veckan i sträck som det ligger runt denna siffra. Den exakta siffran är nu 521 asylsökande, veckan innan var det 467 och veckan innan dess 502 och så har det nu hållit på i 19 veckor.

Vad är det som händer. Kan någon tala om det.

Och hur kan 500 personer komma in varje vecka, när gränserna är stängda. Vem har gett dem pass och papper, eller hur har det gått till.


Och alla pratar om hur synd det är om folk från Syrien. Men det är bara 13,8 % som kommer från Syrien.

Är det en smygislamisering vi ser. Är det krafter från Islam som driver det här. Det är Islam som skall ta över Europa, ta över Sverige, och det får ta några år men det skall nu ske. Och genom att köra på med olika metoder så kommer man att lyckas.

Vi ser det i samhället. Där muslimsk huvudbonad blir mer och mer vanlig. De är stolta över att visa att de står för Muhammed. Att stå för hans religion med hat och hot och underkastelse.

Vårt Svenska ödmjuka sinne som kommer från Jesus. Det försvinner mer och mer.

Jag hörde att 80 % av de muslimer som blir kristna återgår till Islam. De klarar inte av att stå emot trycket från vänner och släktingar som fortsätter att vara muslimer.

Det är fakta. De siffror vi ser om muslimer som blir kristna skall alltså reduceras till 1/5. Och då är det nästan försumbart med de som omvänder sig, i det här landet i alla fall.


Jesus hjälp oss vi går under. Du är vår frälsare. Kom och rädda oss. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar