onsdag 13 juli 2016

Vår framtid 60
Efter Gaza är det 7 angrepp till


Det är inte slut i och med att Arabsidan fått Gaza. Nej det fortsätter det kan vi se i vers 12 där det talas om på nytt 7 gånger. Och vad det är som skall göras är att stoppa angriparna. Och åter stoppa dem. Och det här kommer också att göras 7 gånger.

Hes 39:12 Och Israels folk [hus] begraver dem på nytt 7 gånger [7 månader] för att rena landet.
Hes 39:13 Och hela landets folk begraver och det blir dem till berömmelse, min äras dagar, säger Herren Jesus [Jashve].
Hes 39:14 Och man skall alltid skilja motståndare [bråkmakare, de som vill dela] i landet, motståndarnas gravar är markerade på markens [landets, jordens] yta, de söker för att till slut rena den nytt 7 gånger [i 7 månader].


Men problemen skall alltså inte ta slut i och med att Arabsidan fått Gaza och det varit 7 krig. Israel skall behöva slå tillbaka 7 gånger till. Eller rena landet som det står, och begrava motståndarna. Det kan vi se här. Det är intressant att det står rena landet. För ser man till hur Arabsidan arbetar så går det ut på att nästla sig in. Att angripa i smyg. Etc. Och Israel måste alltid ligga steget före. Hålla rent från alla terrorceller, alla terrorgrupper och angrepp.

Förra gången det var 7 gånger så talades det om att bränna i eld och det sa vi talade förmodligen om de krig som varit. Nu kan vi se att det inte talas om eld utan bara om att rena landet. Det här senare 7 gångerna blir därför förmodligen av ett annat slag än de första 7. Kanske inte regelrätt krig som då utan mera att rensa upp. Att försvara sig juridiskt. Att bryta terrorceller som försöker döda judar, etc.

Men det här arbetet har det gemensamt att man skall avsluta Gogs krig, hela det Arab hat som har varit mot Israel. Begrava fienden som det står. Och det här kommer att göras på ett sådant sätt att det blir till berömmelse för Israel. De kommer att lyckas att få slut på Arabsidans angrepp och hela världen kommer att förundras över deras skicklighet.

Och efter 2005 har vi redan haft flera tillfällen när Israel fått möta attacker och fått gått in och oskadliggöra motståndarna. Och just nu har vi attacker inne i Israel där Arabsidan gör allt för att skapa otrygghet för Israels folk.

Och vad vi kan se är vi alltså inte färdiga med de 7 nya gångerna än. Men Gud är med Israel och för dem till seger.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar