torsdag 28 juli 2016

Vår framtid 75
Summering
Jesus kommer, Upp 19

När den Falska Kyrkan har fallit då kommer Jesus. Men det första han kommer med är straff och där kommer Islam att vara Jesu redskap och sedan kommer hans Ande att upprätta. Och slutligen kommer Jesu seger både över Vilddjuret och den Falske Profeten Islam. Och därefter kommer 1000 årsriket.

Det här kan vi läsa om i Upp 19, som är det som kommer strax före 1000 år riket. Här har vi de olika artiklarna som behandlar den här delen


Den stora falska Kyrkan som behärskat mänskligheten i många år, den som i Bibeln kallas för Skökan, Hon som t o m hade dödat de som trodde på Jesus, kommer till sist att falla. Och då blir det stor glädje bland Guds folk.


Det här kommer att leda till ett mäktigt jubel och man kommer att ropa. Halleluja, Jesus [Herren] Gud den allsmäktige regerar.


Det som nu följer är att Bruden, församlingen gör sig i ordning till Bröllopet som nu stunder. Nu skall Gud och människa förenas. Bli ett i Kristus. Ja nu har vi äntligen kommit dit. Det som hela tiden varit målet för Gud.


Men det är viktigt att vi bara har Jesus, att vi bara har Gud, att vi inte tillber andar eller änglar eller annat för det är Jesus som är vår frälsare. Och tillber vi annat då blir vi en sköko församling, som bedrar Jesus.


Här får vi se Jesus komma på sin vita häst, han är den som vunnit seger och som har gett sitt liv får oss, hans kläder är doppade i blod.


Men det kommer en tid av Guds vrede över människorna, och där Islam tar för sig och blir den järnstav som Gud slår människorna med.


Men det här tillståndet kommer inte att vara för evigt utan Guds ande kommer att ta hand om det hela och vända människorna till Gud och Jesus.


Ondskan kommer inte att ge sig så lätt utan det kommer att bli strid precis som vi ser idag.


Men Jesus kommer att segra och båda Vilddjuret, Ondskan vi har i tillvaron och Den falske profeten, Islam och alla andra villoläror kommer att kastas i sjön som brinner med Svavel. Alla skall se hur hemska de var.


Och vi ser att till sist har Gud lyckats med att skapa människan till sin avbild att komma dit med människan som han alltid har velat komma.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar