måndag 11 juli 2016

Har Gud Copyright på människan
160711


Ja man kan tro det, när man hör de som förbjuder Kloning och Genmodifikation.

Om det skulle vara hemskt att modifiera gener så att människor och djur blir friskare och lever längre. Då är det lika hemskt att opera eller på annat sätt hjälpa någon bli frisk.


För egen del förstå jag inte de här människorna som stirrar så mot Kloning och Genmodifikation och förbjuder metoderna. Och påstår att vi annars leker Gud. I själva verket är det ju de här människorna som förbjuder metoder att göra folk friskare som leker Djävulen.

Och tänk det hör man inte ens i debatten.

Och tänk redan idag håller vi ju på med Genmodifikation av Djur och Växter. Men inte med de kraftfulla metoder som vi skulle kunna använda oss av, om inte dessa destruktiva förbud funnes där.

Genom att låta naturen förändra generna, vilket den slumpvis ibland gör, och sedan välja något som blir bra så ägnar vi oss i verkligheten redan åt samma sak som om vi skulle tillåta aktiv genmodifikation. Skillnaden är att den aktiva förändringen skulle var så mycket effektivare och snabbare och vi skulle ha bättre kontroll på vad vi gjorde.

Och förresten, det står ju i 1 Mos 1:26 - 27 att Gud skapade oss till sin likhet. Till hans blod. En del av honom. Han vill att vi skall vara aktiva på det här området och göra det som han hade gjort. Göra människor och djur fiskare och sundare.


Jesus hjälp oss att få ordning i de här områdena, och göra det som är bra, och ta mänskligheten vidare genom de problem den möter idag. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar