lördag 9 juli 2016

Vår framtid 56
Eld över Israelhatarnas stödländer


Men det är inte bara de som själva går mot Israel som drabbas. Även de som stöttar de som går mot Israel kommer att drabbas. Det ser vi i nästa vers.

Hes 39:6 Och jag sänder ut eld [sprider eldigt ut] över Magog [de som stöttar Gog, de från Gog] och över de som sitter i trygghet i länderna [i kustländerna, på öarna, bland grodorna, bland de vilda djuren] och de förstår att jag är Jesus [Jashve].


Och här har vi alla de länder som stöttat Gog och de skall också få elände. Och så har det blivit. Vi ser hur det har gått i Europa som stöttat de Arabiska staterna i deras försök att förinta Israel. Det har blivit det ena problemet efter det andra.

Och det skall vara kraftfullt det ser vi för det stå att det skall vara Eld* över Magog. Och Eld* kan stå för både Krig och t o m Atombomber. Vi får se men hittills vet vi i alla fall att vi fått många olika slag av elände över landet sedan vi började stötta Arabsidan mot Israel.

Karl Håkan


*PS: Eld finner vi i samband med att Israel rensar upp efter Gog i Hes 39:9, Där ser vi hur Judarna skall Elda 7 gånger med fiendens vapen. Eld har alltså med krig att göra. Skall vi få krig i Europa på grund av vårt stöd för Arabsidan.

Men Eld kan också tyda på Atombomber, vi har det i Upp 13:13. Eftersom vi idag vet att det är ett av tecken som hör till Supermakterna, USA och Sovjet som vi vet hade Atombomber, så kan man se att Eld står för Atombomber. Så det är alltså ingen bra situation som vi ställer oss i, här i Sverige, när vi stöttar Arabsidan mot Israel.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar