tisdag 5 juli 2016

Vår framtid 52
Vi är den generation som får se Guds verk färdigt.


Guds skapelse är fantastisk och snart är den färdig. För vi är på slutet av de 6000 åren. Vi är den generation som får se skaparverket färdigt.

1 Mos 1:31 | <Trad:> Och Gud såg på allt han hade gjort, och se det var mycket gott, och den 6:e dagen blev kväll och det blev morgon.
| <Alt:> Och Gud visade allt han hade gjort och se det var enormt bra, och den 6:e perioden blev vidgjord [angenäm] och var omhändertagen.


Det Gud har gjort är enormt bra, det är mycket gott. Han skapelse för oss är fantastisk. Och det skall ta 6000 år att göra den. 1 dag är som 1000 år kan vi läsa i bibeln (Ps 90:4 och 2 Pet 3:8). Och Vi är nu på slutet av de 6000 åren.

Och det intressanta är att vi kan se hur oerhört mycket som hänt de senaste åren, Vilken fantastisk utveckling vi har. Och går vi tillbaka till 1700 och 1800 talet och jämför med idag så är det en oerhörd utveckling. Gud skapar idag i snälltågsfart för att bli färdig, för snart är de 6000 åren slut och Guds skapelse skall vara klar.

Tänk vi står där. Vi är den Generation som får se allt det här. Se när Gud avslutar sin skapelse och allt det fantastiska som han lovat blir verklighet.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar