tisdag 5 maj 2020


Vår mediavärld 13,
Nästa media i Upp 13 är TV


När vi går vidare i Upp 13 så kommer vi till nästa Vilddjur, det 2 hornade, som alltså pekar på att det ska bestå av två stater. Vi har talat om det här nyligen och påpekat att det här Vilddjuret är, Supermakterna, USA och Sovjet, som behärskade hela världen från c:a 1948 och fram till 1990 -1991. (Upp 13:11)

Gud har gett oss tecken som visar att det är så här och det är tecken som pekar på tiden. Det mest iögonfallande tecknet av de här är TV. Det finns i Upp 13:14 – 15. Där talas om en bild som har liv, rörelse och som kan tala. TV kom  runt 1955 alltså mitt under Supermakternas tid.

Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.


I det förra avsnittet talade vi om radion. En Mun som talade stort. Och här möter vi samma sak. Bilden kan också tala. Och så är det ju. Förutom att bilden är rörlig. Har liksom liv, så talar den som en radio.

Det här är något som man i många år undrat över hur det skulle bli för det har ju inte gått. En rörlig bild som kan tala har varit en omöjlighet tidigare. Men här kom den alltså och det var ett tecken. Ett tecken på att vi kommit till det 2 hornade Vilddjurets tid.

Gud har gjort det här för att vi inte ska sitta och vänta på att profetiorna ska gå i uppfyllelse utan se att det faktiskt har gjort det. Här är det så tydligt. Och därmed var vi alltså här i Profetian vid den tiden när TV kom. Och den värld som var här var Vilddjurets värld. Och vi ser det idag. När hela Västvärlden som var en Kristen del av tillvaron, har blivit Socialistisk och Ateistisk. Och vi vanliga människor har på något sätt blivit förslavade in i någon form av system.

Och TV:n var alltså ett kraftfullt vapen att göra det här. Att få alla att dyrka den. Att sitta där och stirra och ta in och bli som TV sa. Det gick liksom inte att låta bli den fostran som TV gjorde på västvärlden. Allt annat försvann. Det var det som TV sade som blev totalt dominant. Allt annat så att säga dog.

Och idag finns praktiskt taget ingen som inte tittar på TV, och blivit transformerad till det glättade och Gudsförnekande tillstånd som de flesta tycks leva i idag. Ett tomt tillstånd utan mening med livet.

Men Jesus finns fortfarande och hans profetia går alltså vidare och här ser vi det genom att det hände precis som det alltså står här.

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar