lördag 16 maj 2020


Vår mediavärld 24,
Jesus finns som Moln tjänst


Bibeln är verkligen modern. Här finns t o m Molntjänsterna refererade. Vi ser att Jesus finns på molnet. Och så är det ju. Man kan gå in på Internet och där finns Jesus på olika ställen. Det är det som kallas molnet. Saken finns men man vet inte var exakt den lagras.

Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].


När jag tidigare läste det här och översatte Uppenbarelseboken. Tänkte jag just på Jesus som satt på ett moln. Men så såg jag just det här med alla hänvisningar till Media som finns i de här kapitlen och så hade beteckningen Molntjänster dykt upp.

Och vipps är profetian där. Jesus finns i Molnet, Man kan nå Jesus och hans budskap som molntjänst.

Det är inte klokt så aktuell Bibeln är. Och ser vi det kronologiskt så är det nu efter det att TV satelliterna kom i början av 2000 talet och sedan man också började Filma predikningar, som just Molntjänsterna kom. Och där finns de kristna sidorna med Bibeln, med Jesus, med predikningar, etc.

Ja vi är där och det här ordet har liksom många av orden i Uppenbarelseboken fått ett helt nytt innehåll. Jesus finns på molnet, En betydelse som Gud visste redan för 2000 år sedan.

Och allt det här visar också en annan sak och det är att Jesus anser att det är viktigt att vi förstår att det är en speciell tid nu. Annars skulle Bibeln inte haft så många versar och profetior för att peka just på vår tid.

Det är viktigt att vi vaknar och att vi ser att vi är i den sista tiden precis före Jesu kommande. Det är han som ska styra världen och snart är vi där.

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar