söndag 31 maj 2020


Vår mediavärld 39,
Djävulen smutsar idag ner Guds Glas hav



Vi ser det idag gång på gång hur djävulen smutsar ned Guds Glas hav. Det är därför som bara de som vunnit över Vilddjuret kan se det klara glashavet.

Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.


Ett rent och klart Glashav är livsfarligt för den Onde, Då blir han avslöjad. Och idag ser vi hur onda andar och avgudar är avslöjade. Vi ser på nätet hur hemska de andra religionerna är. Och därför är det viktigt för djävulen att ta bort det intrycket. Och att istället sprida förtal om Kristendomen på nätet.

Och så har det blivit mer och mer. Muhammed upphöjs och Jesus förtalas. Det är konstigt att det ska vara så idag i västvärlden som varit kristen.

Medan vi Kristna sitter fromma och lugna och vill allas väl. Så passar de onda krafterna på att använda alla medel för att breda ut sin religion och ta över världen.

Att Islam använder sig av nätet det ser vi i Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här kan vi just läsa hur den Falske Profeten, alltså Islam, använder nätet för att bedra, och det med hjälp av märket, alltså internet, och Vilddjurets bild, alltså TV.

Och det är inte bara Islam som använder nätet också Socialismen har idag i stort ockuperat hela väldens media för att driva igenom sin seger över Jesus. Men de kommer inte att lyckas, det kunde vi läsa i Upp 19:20 ovan, Socialismen, Vänstern, är ju Vilddjuret, Den anda som ska äga hela världen. Och Vilddjuret kommer också att kastas i sjön som brinner med Svavel

alla dessa krafter som idag smutsar ner Guds rena Glashav kommer Jesus att besegra.

Karl Håkan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar