söndag 17 maj 2020


Vår mediavärld 25,
Nu när Jesus finns på Molnet då är det stor väckelse



Nästa sak man kan konstatera här är att det ska bli stor väckelse när Jesus finns på molnet. Och idag finns Jesus på molnet det konstaterade vi i förra avsnittet. Nu kan man gå in på sin dator och hitta mängder av sidor och artiklar etc. om Jesus som finns där ute på nätet, alltså det man kallar Molnet.

Och då ska det alltså vara väckelse. Då ska skörden vara mogen och det ska skördas. Och så är det idag. I många delar av värden går väckelsen fram enormt. Men tyvärr inte här hos oss, än men det kanske kommer.

Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].


Vi hör många rapporter om väckelse. Om hur Anden går fram i t ex Sydamerika. Hur halva Afrika har blivit frälst. Hur Kristendomen går fram i Muslimska länder som Indonesien och Iran.

I Kina är upp till 100 miljoner kristna idag.

Varje dag påstås flera 100 000 människor bli frälsta i världen som helhet och med den frekvensen så kommer större delen av världen att vara Kristen om några år.

Vi är här i Profetian när Jorden skördas. Skörden är mogen, och Jesus är den som snart ska regera. Han är den som ska komma och ge oss sitt rike. Vi väntar på det, även om det just nu finns mycket ondska kvar så litar vi på Jesus.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar