söndag 24 maj 2020


Vår mediavärld 32,
Som Kristen ser man idag redan Vredesdomarna


Här i Upp 15:1 kan vi se Änglarna med vredesdomarna i Himlen. Gud har redan förberett det hela. Och vi som Kristna som Andligt sett redan sitter i himlen hos Jesus vi ser det här. Om vi inte på grund av den rådande sömnigheten i våra församlingar har blivit blinda.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.


Det är en intressant tanke, men där vi är idag ser vi redan hur Guds vredesdomar har börjat. Och vi som ser det, det är vi Kristna. För världen är det fördolt. Det har ännu inte rikt kommit fram även om delar av det finns och man borde se det.

Vi kan i det här samman hanget läsa Pauli ord om hur vi andligt sett redan är i himlen tillsammans med Jesus.

Ef 2:5. Och vi som är döda i oss själva på grund av synd [överträdelse], väcker han till liv genom Messias [Kristus]. Av nåd har ni blivit frälsta.
Ef 2:6. Och han reser [väcker] upp oss och sätter oss i himlen med Messias [Kristus] Jesus.
Ef 2:7. Så att han för de kommande eviga tiderna övertäcker [kastar över] oss med sin nåds rikedom med mildhet [godhet] i Messias Jesus.

Men vi ser hur människor sover, hur massmedia invaggar dem i en falsk säkerhet. Och Kristna människor idag ser inte längre Andligt sett utan är blinda.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar