måndag 25 maj 2020


Vår mediavärld 33,
Nu syns hela världen samtidigt


Vi har det idag. Vi är totalt uppkopplade och kan se allt just som det händer, allt över hela jorden. Hela jorden är som ett glashav, totalt genomskinlig. Och det kommer samtidigt som de 7 änglarna med Guds sista 7 plågor visar sig.  Det här är intressant för idag har vi det totalt uppkopplade samhället. Vi är alltså här.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.
Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.


Och det intressanta är att vi anar alla dessa plågor. Många människor idag i världen förstår att det finns hemska saker framför oss om inget händer.

Och här ser vi det vi har idag. En totalt uppkopplad värld. Allt är synligt. Men kan koppla upp sig med vem man vill på Jorden och se hur den har det just nu. Vad händer där just nu. Hela Jorden är genomskinlig.

Det här är något som vi aldrig haft förut. Om vi gå tillbaka i tiden så visste men inte ens vad som var en bit bort. Det fanns ingen kommunikation alls.

Och går vi framåt från det här första tillståndet så har vi en tid när man kunde färdas över Jorden men det tog tid. Och skulle man nå en enskild människa då fick man skriva brev, som tog veckor att komma fram.

Men nu är det ögonblickligen. Det rör sig om någon sekund och så är signalen här och vi kan se vad som händer på andra sidan jorden. Hos vem som helst. Vi är alltså här i profetian. Gud visste det som vanligt. Hela den här utvecklingen från Radion fram till att vi alla är uppkopplade visste Gud.

Tänk vilken Gud vi har och vi ser alltså att han verkligen finns. För det är bara en Gud som kan förutsäga det här nästen 2000 år innan det händer.

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar