tisdag 26 maj 2020


Vår mediavärld 34,
Idag i Coronatider har hela jorden kommit underfund med att vi är uppkopplade


Det är speciellt just nu för idag ser alla det här. Nu när det är Coronatider har alla på hela jorden börjat använda sig av den totala uppkopplingen. Idag är glashavet på ett speciellt sätt verksamt så att man ser det.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.
Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.


Och det här är väldigt intressant. För idag kan man hälla konferenser världen över där alla är med i realtid. Genom Corona har vi blivit tvungna att arbeta hemifrån i många länder och då visar det sig att det finns redskap på våra datorer så att man kan vara uppkopplad i realtid, med alla runt hela klotet.

Det här har funnits en tid men nu har det på ett speciellt sätt börjat användas och många säger att det blir aldrig mer som förut. I arbetslivet vinner man väldigt mycket tid. För man slipper att resa. Man kan samma dag ha flera mötet med långa avstånd emellan utan att resa. Och dessutom få tid att arbeta själv.

Och på det här viset ser vi att vi är just här nu. Vi har det totala samhället över hela världen, där vi alla ser varandra samtidigt. Vi har glashavet, och det nu.

Karl Håkan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar