onsdag 6 maj 2020


Vår mediavärld 14,
I slutet av Upp 13 hittar vi www och internet

1990 och 1991 kom www, och därmed gjordes Internet tillgängligt för de många. (1990 publicerades idén och 1991 genomfördes det i praktiken)

I Upp 13:18 hittar vi 666 och en 6:a skrivs med bokstaven vav på Hebreiska. Med vårt alfabet återges vav med ett w och då blir tre 6:or alltså www. Tänk Gud visste att www skulle komma här 1990 - 1991, redan för nästan 2000 år sedan. Och därmed markera slutet på Supermakternas tid.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.


Det är konstigt att just det här att 666 alltså 3 st 6 or blir www är något som man nästan aldrig hör idag. Det är som om det är för bra för att få sägas. Det är ju point on. Och visar att Gud finns. En sådan fullträff ur profetisk synvinkel är omöjlig för alla om man inte är Gud själv. Och Jesus är ju Gud själv. En del av den Treenige Guden,

Jesus finns alltså och han har visat var vi är i tiden och vi vet därmed att vi är på slutet idag. För Upp 13 är passerad. T o m den sista ordet 666 har gått i uppfyllelse. Vi får alltså gå vidare för att hitta vår tid. Den tid vi lever i just nu 2020. Och vi kommer fram till mera där som pekar på vår tid.

Men innan vi kommer dit så vill jag bara säga att allt som finns på nätet. Allt som finns under www är naturligtvis inte ont. Där finns ju Evangelium också och idag finns kristna sidor som predikar Jesus. Och dem ska man titta på det är goda sidor. Medan annat som är skräp är sådant som man inte ska titta på, det tillhör Vilddjurets sidor.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar