torsdag 28 maj 2020


Vår mediavärld 36,
Nu ska vi jubla för nu ser vi Guds verkan i vår tid


Gud är alltså verksam i vår tid, det är Jesu fantastiska gärningar vi ser idag, Hans rättfärdiga vägar, Och vi ska alltså jubla idag. Vi ska ta fram våra harpor och sjunga glädjesånger.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.
Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.
Upp 15:3. Och de sjunger Guds tjänare Moses sång och Lammets sång, de sjunger [förklarar]: Väldiga och fantastiska [underbara, förunderliga] är dina gärningar, Jesus [Herre] Gud den allsmäktige. Rättfärdiga och sanna dina vägar, du de heligas [folkens (annan grundtext)] kung.
Upp 15:4. Vem ivrar [lyder, fruktar] verkligen inte för dig Jesus [Herre], och lovprisar dit namn, för endast du är helig, för alla folken skall komma, och skall tillbe [böja sig] inför dig, för dina rättfärdiga beslut [domar, påbud] synliggörs [klargörs, manifesteras].


Det är många som blir förskräckta när de ser det som händer idag. Men det är alltså fel. Det vi ser är i själva verket Jesu beslut som synliggörs. Det är hans verk.

Och det som kommer att hända är att alla ska böjar sig och tillbe inför Jesus. Han är den som ska regera, jag han har redan börjat genom det vi ser. Det är alltså en fantastisk tid vi ser idag. Vi får vara med om det sista innan Jesu slutliga seger över ondskan i alla former.

Här ser vi det alltså det är bara en tidsfråga, vi har kommit så nära nu, och det här är ord som vi kan lita på för vi har alltså sett hur alla de tidigare tecknen som står här i upp 13 – 15:1 har gått i uppfyllelse och det är alltså garanten för att det som står här är sanningen som kommer att hända.

Jesus kommer snart och han är segraren.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar