onsdag 27 maj 2020


Vår mediavärld 35,
Glashavet är något annat än Vilddjurets förförelser


Det här har inget med Vilddjurets underhållning att göra. Det här är något annat än Ondskans förföriska utbud TV och på Internet.

Det är därför det står att det är de som segrat från Vilddjurets bild, alltså TV, och märket, alltså internet med användarnamn och kod.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.
Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.


Många idag använder Internet och TV för underhållning men när man kommer förbi det. Lämnar denna förföriska underhållning och Ondskans kanaler och i stället använder Internet som den möjlighety att se och ta reda på allt som det egentligen är, då ser man vad som verkligen händer i världen.

Och man kan t o m med HDMI koppla upp TV:n så att man kan se det där.

Idag har vi verkligen hela världen i vår dator och vår TV. Möjligheterna är mångfaldiga att hålla sig informerad. Och den knapphändiga och Vridna information som finns på t ex SVT behöver man inte acceptera, det finns idag många källor att hämta information och man kan t o m kommunicera idag med enskilda människor över hela världen i Realtid.

Karl Håkan


(Etiketter: Medier, Medievärld, Ordet, TV, Internet, SVT, Vilddjuret, Information)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar