måndag 11 maj 2020


Vår mediavärld 19,

Jesus finns inte i de Officiella kanalerna




Den andra typen av kanaler som vi kan ta in från våra Satellit TV kanaler är de Guds förnekande. Det är ofta de som det Officiella samhället stöder.

Här i Upp14:8 möter vi dem i form av TV Satellitkanaler som talar om att Kyrkan inte finns längre. Den har störtat samman. Det stora Babylon står just för Kyrkan.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.


Vi möter Det stor Babylon i Upp 17 och 18. Och de symboliserar den Katolska kyrkan och de Kyrkor som kommit ur den. T ex Stadskyrkorna, och många andra av de Kyrkor vi har idag.

Vi lever idag i ett Jesus förnekande samhälle, där man gör allt för att få bort Jesus. Vi ser det i många sammanhang, där Jesus är i princip förbjuden att nämnas.

Vi ser det i våra skolor där barnen får lära sig att Jesus inte finns och att alla religioner är lika mycket värda. Och t o m har man Yoga på Gymnastiken.

våra Sjukhus får man ordinera Yoga och Mindfulness etc. Men Kristen bön och andakt och tro på Jesus får man inte ordinera i det som en gång var ett Kristet land.

Och som sagt i våra officiella kanaler är Jesus totalt borta, och ser man honom då är det just i speciella program för just Kristna. Men i vanliga program är han helt bortsopad.

Och i det här samhället blir naturligtvis all TV som produceras totalt fri från äkta Kristen tro.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar