onsdag 5 juli 2017

Ändetiden 127,
Jesus utplånar Islam



Och därefter kommer något ännu mera intressant. Jesus inte bara renar utan han utrotar alla avgudar, och också de som kallar sig profeter, alltså de som går Islams väg.

Sak 13:2.  Och då [på den dagen] säger folkskarornas Jesus [Jashve Sebaot], utrotar jag avgudarnas namn från landet [jorden], och de mins dem inte mera och även profeterna och de orena andarna, låter jag försvinna [passera] från landet [jorden].

Sak 13:3.  Och det händer att en människa fortfarande profeterar, och hans far och mor, som födde honom, säger till honom, du skall inte leva för du talar osanning i namnet Jesus [Jashve] och hans far och mor de som födde honom, sticker ner [smädar] honom, i hans profeterande.
Sak 13:4.  Och då [på den dagen] skäms profeterna, var och en, för sina syner i profeterandet och de klär sig inte i hår mantel för att luras [hyckla].
Sak 13:5.  Och han säger: Jag är inte profet, jag är markens tjänare, för det är min sysselsättning från min ungdom.
Sak 13:6.  Och säger man till honom: Vad är såren [blåsorna] som känns i dina händer. Säger han: Det är som jag slagits hemma, från mina kära.

Det här är ett intressant avsnitt. För här talas om profeter och det vi vet idag som breder ut sig på jorden det är den Falske Profeten Muhammeds lära. Den tar över mer och mer och dess syfte är att utplåna Israel, och utplåna tron på Jesus som frälsare, och införa Dyrkan av Allah, en avgud.

Så för mig är den här texten att man utrotar profeterna en förutsägelse om att man kommer att överge profeten Muhammeds lära. Och som det är formulerat här, man vill inte kännas vid att man är profet, tillhör profetens lära.

Och uttrycket markens tjänare är också intressant, för marken var det Gud skapade i skapelseberättelsen när Israel kom fram (1 Mos 1:9). Marken i Bibeln är en symbol på Israel och deras folk.

Och vi kan också dra oss till minnes hur Kain i Kain och Abel, var en åkerman, en markens tjänare, Och Kain var ju där en symbol för Judafolket, som dödade Jesus.

Alltså att det står här i vers 13:5 att de skall övergå till att tjäna marken är alltså ett uttryck för att de skall tjäna Israel. Bli Israelvänliga etc.

Och Islam behöver försvinna idag för Islam är det stora hotet för Israel. Det är därifrån det mesta av allt motstånd kommer. Och målet för Islam är att få alla Judar bort från deras Land. Men här ser vi alltså att ingen längre vill ställa upp för den här religionen. Och så kommer alltså Gud att lösa det.

Islam kommer att försvinna och ingen vill kännas vid den för den var så hemsk.

Det är också intressant i det här sammanhanget att citera Upp 19:20 där Jesus kastar den Falske Profeten, alltså Islam, i Sjön som brinner med Svavel, och vi citerar den här.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här ser vi just hur Islam, den falske profetens lära kastas i Eldhavet.

Jesus segrar och det är det som kommer att hända.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar