söndag 16 juli 2017

Ändetiden 138,
Straff för de som stödjer de som går mot Israel

Ja man behöver inte själv som nation kriga mot Israel. Det räcker att stödja dem som gör det, för att man ska drabbas av Guds förbannelse. Det ser vi här i den här versen.

Sak 14:15.  Och en likadan pest [slakt, slag, nederlag] som denna pest [slakt, slag, nederlag] kommer över hästarna, mulorna, kamelerna, och åsnorna och alla boskapsdjur som är i lägren.

De som är i lägret. De som inte själva deltar i striden men stödjer dem, drabbas också enligt vers 15.


Alltså alla de som likt Sverige, är ett stöd för de som krigar mot Israel. Stödjer de som försöker med alla medel förinta Israel kommer också att drabbas av Guds vrede.

Och det är det allvarliga, nu när vi i Sverige med Margot Wahlström har ställt oss tillsammans med de som vill förgöra Israel. Gud kommer att straffa vårt land också, och vi ser redan hur problemen kommer i vårt land.

Det är snart inte vårt land längre. Och vår gamla Goda Kristna tro, den är snart helt borta ur vårt land och Islam breder ut sig och de kriminella grupperna får mer och mer makt, och Polisen står handfallen och maktlös.

Vi ser hur vårt land håller på att delas, och hur det finns områden där polisen inte länger råder, utan det är lokala gäng som bestämmer.

Det onda som vissa här i landet önskade över Israel det drabbar nu Sverige. Förbannelsen är utgjuten över vårt land. Domen verkar.

Det lönar sig att stå med Israel i deras kamp och det straffar sig att stå på deras sida som vill förgöra israel och förinta Guds plan om Frälsning för Mänskligheten.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar