måndag 17 juli 2017

Kan ingen avslöja Erdoğan
170717

Jag är helt övertygad. Kuppen som var i Turkiet var initierad av Erdoğan. Han gjorde som Hitler, fixade en statskupp så att han kunde motivera att ta över.

Det är konstigt att ingen klarat av att avslöja det hela. Vill inte vänsterjournalisterna som nu behärskar vår journalistkår.

Har Islam blivit så starka bland Journalisterna. Det har nu gått 1 år sedan det hända. Och Journalister brukar gräva och gräva tills de får fram bevis. Men här hör man inte om någon som gräver.


Är det för att Erdoğan varit så konsekvent i sin uppstädning. Att kuppen var så slugt uttänkt från början att det inte skulle synas att det var han.

Eller finns det så starka Islam krafter överallt idag i Massmedia att de stoppar undersökningar. Vi ser ju hur vi nästa varje dag har ett positivt inslag för Islam i nyheterna. Vi ser också hur våra nyheter är helt Arabvridna och Israel negativa. Finns här kanske till och med Dödshot idag, man talar ju inte så gärna om sådant.

Har Islam en så stark makt i Journalist kåren idag.

Under alla omständigheter är det helt otroligt att en kupp skulle ägt rum som så spelat Erdoğan i händerna om det inte var planerat från hans sid.

Vi ser hur han tar mer och mer av makten. Hur massarresteringarna går fram. Han meningsmotståndet röjs ur vägen på olika sätt och tystas.

Man frågar sig vad är han ute efter. Är det att utvidga Islam. Att se till att Muhammeds lära blir allas vår lära.

Att Erövra Europa. Att besegra Israel. Att se till att hans variant av Islam blir den som dominerar i Islamvärlden.

Man undrar vilka motiven är och vad som kommer att komma. Men hela tiden går det åt samma håll. Mer och mer makt åt en person som har sin tanke klar och som succesivt ska genomföra den.

Vi vet att vi lever i ändetiden nu och att saker sker som ska ske enligt Guds plan. Man undrar, vad Erdoğan har för roll i den. Endast Gud vet.

Jesus hjälp oss!! Vi vill inte hamna i händerna på Erdoğan. Vi vill inte bli Muslimer. Vi vill älska dig. Hjälp oss.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar