fredag 28 juli 2017

Ljuger Löven och borde följaktligen Avsättas
170728

Egentligen borde nog Löven avsättas, för det är sannolikt att han ljuger. Han visste om krisen på transportstyrelsen långt innan han vill påstå. Och han inte bara ljuger själv, utan tvingar också sina ministrar att ljuga, och hålla med honom om att han inte visste.

Man ser det här när Löven ska förklara Ygemans avgång. Alla normala situationer som den här, och även så som det förmodligen ägt rum här, brukar vara att man talas vid och kommer överens. Och inte som Löven sa att Ygeman som blixten från in klar himmel begärde att få avgå.

Men genom att han envisades med att beskriva det som enbart Ygemans ord så ljög han där och då ljög han förmodligen om det andra också.


Att Löven ljög om hur det tillgått med Ygemans avgång det ser man vidare på att Ygeman fick en bra post i fortsättningen. Hela processen var uttänkt och överenskommen och diskuterad. Och en ärlig Löven skulle naturligtvis sagt det.

Och vi ser det också på Hultqvist vår försvarsminister. Han fick sitta kvar. Var det för att han skulle hålla tyst om vad Löven vetat.

Och om Löven alltså bluffade och ljög om Ygeman och Hultqvist då är det rimligt att han också bluffade och ljög om vad han visste och när i frågan om säkerhetsläckaget. För även där var det överenskommet vad som skulle sägas.

Allts Löven visste, men hade sagt att man skulle anse att han inte visste, och det böjde man sig för i hans om givning.

Det är så grovt att det borde om något rendera Misstroendeförklaring.


Jesus hjälp oss i vårt land. Du ser hur kaotiskt allt är. Ge oss din sanning.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar