måndag 3 juli 2017

Profetian om Muslimfjäsket
170703

Det Muslimfjäsk vi ser i TV idag, där vi dagligen får höra på TV om hur fromma Muslimerna är. Hur rätt det är att de får komma hit och att vi respekterar deras Gud etc. Det är Profetiskt.

Det står i Upp 19:20 att Den falske profeten (alltså Islam) ska använda sig av Internet, www och av TV för att sprida sitt Budskap.

Tänk Gud visste det här redan för 2000 år sedan att vi idag skulle sitta och höra på TV att vi är Islamofober om vi inte vill ha Muhammeds lära.


Ingen har förstått den här profetian i alla 2000 år. Men idag ser vi den. Den Falske Profeten, det är profeten Muhammed och mer och mer accepterar vårt västerländska samhälle honom. Och då blir konsekvensen att vi Kristna som inte gör det vi måste tryckas ner. Eller acceptera att vara underordnad Allah. Det är inte klokt.

Vi har kommit dit. Vi kan läsa om det i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här ser vi profetian och Vilddjurets märke som nämns, det är 666 och det blir www (6 skrivs på hebreiska med bokstaven Vav som återges med w hos oss, och 3 st 6 or blir alltså www) alltså vårt Internet. Och Vilddjurets bild står om i Upp 13:14 – 15 och det är vår TV, en bild som hade rörelse och ljud.

Den Falske profeten kommer alltså att bedra de som tittar på TV och surfar på Internet och då naturligtvis när de surfar på de kanaler som har denna politiskt korrekta linje som vi ser muslimfjäsket i Idag.

Och det som också är intressant i det här är att det här tillhör de allra sista verserna före 1000 års riket. Det är här Jesus gör upp med de onda krafterna och utdömer straffet för dem, och kastar dem i Eldsjön

Och vi är där, vi har det här fjäsket idag som föregår själva Jesu seger och Islams slutliga nederlag.  Alltså är vi här på det absoluta slutet.

Jesus kommer mycket snart!!

Jesus hjälp oss!! Vi är helt övertrumfade av Islam idag. Islamfjäsket fyller både TV och internet på våra vanliga kanaler. Jesus ge oss styrka i denna svara tid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar