fredag 7 juli 2017

Sverige är Feministiskt
170707



Det är därför vi håller på att förlora vårt land. Det är Kvinnorna som styr. Vårt land har blivit Feministiskt.

Då är barn det viktiga. Man ska ta hand om alla barn man ser. Det är synd om dem och inget får hindar en. Det är därför vi har massinvandring nu. För den invandring vi har ligger fortfarande på en alldeles för hög nivå som inte är hållbart i längden. Idag ligger vi på en nivå mellan 25000 och 30000/år och vårt land klarar 3000/år.

Männens roll i samhället har alltid varit att försvara landet. Att se till att vi som grupp har utrymme att leva på. Men idag är män tystade. Och när de säger något, säger de det kvinnorna vill höra. Så illa är det.


Det viktiga i vårt feministiska samhälle idag det är att kvinnorna får komma fram. Vi hörde kritiken mot att det bara var 1500 kvinnor som skulle mönstra medan det var 4500 män. Vi ser här är att det viktiga inte är att vi får ett starkt försvar utan att det är Jämlikt.

Vi ser hur det i idrottssammanhang visas lika mycket kvinnor som män idag. Detta fast många inte är intresserade av kvinnoidrott. Förr var det bara män. Idrott är ju ett sätt att bli stark och kunna försvara landet. Och hade kvinnor och män ställt upp i samma lopp hade kvinnorna inte haft en chans. Men det får man inte låtsas om.

Ja så här går det igen i grej efter grej. Det viktiga är att det är jämlikt inte att det är bra.

Och vi ser hur den här politiken har vänts till ett invandrar fjäsk som gör att vi håller på att förlora hela vårt land. Och det verkar inte störa kvinnorna. Det är ju männens sak att ordna och klarar inte våra egna män det så kommer det ju starka tuffa män utifrån, och de ser så spännande ut. Ja man börjar undra.

Förr hade männen sin roll i samhället och Kvinnorna sin roll, och var och en var bra på sitt vis. Men idag när vi inte ska erkänna skillnaderna utan bara köra på utan att titta på resultatet, då ser vi hur det går.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha kvar vårt Sverige. Hjälp oss så män får vara män och kvinnor får vara kvinnor och att vi kan vara glada för varandra sådana som vi är.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar