torsdag 13 juli 2017

Ändetiden 135,
Islam är en falsk lära

Israels motståndare har en falsk lära och en falsk tunga. Och det är det vi ser idag i Arabländerna runt Israel, de länder som står för Islam. Vi ser hur lögnen har blivit vapnet.

Sak 14:12.  Och detta blir pesten [slakten, slaget, nederlaget] som Jesus [Jashve] låter komma över alla folk, den skara som är mot Jerusalem, deras budskap [predikan, evangelium, kött] kommer i sanning [helt visst] att bli stinkande [ruttet, korrupt], därför att det följer [vilar på, står på, skakar i] deras lära [fötter], och deras ögon är falska [ruttnar, stinker, är korrupta] i sina hålor, och deras tunga är falsk [ruttnar, stinker, är korrupt] i munnen.


De som går mot Israel ska lida nederlag, och deras lära är falsk och korrupt. Och den lära som vi ser hos de som är runt Israel det är Islam.

Islam är alltså en falsk lära. En lära som är korrupt, en lära med falskhet.

Och vi ser att de både ska ha falska ögon och falsk tunga.

Deras sätt att se på saker blir alltså fel. Så fel är religionen Islam att den förvrider det sätt man ser på sin omgivning. Det blir ett sjukt sätt. Ja vi kan läsa om pest i början av versen. Så blir det alltså.

Och det de säger skall alltså också vara lögn.

Och vi hör om denna lögn idag. När UNESCO påhejade av Israels motståndare tar beslut att Israel inte har någon historisk bindning till Tempelplatsen, där två av deras tempel ståt, och att det bara är Araberna som har koppling till Abrahams grav. Då är det lögner. Och det visar just det som den här versen skriver om.

Ett förvridet och sjukt synsätt och en tunga med lögn.

Och så här går det alltså när man går mot Israel. Då blir man förblindad och då blir man fylld av lögn och ens sinne blir förvridet.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar