söndag 23 juli 2017

Ändetiden 145,
Jesus säger Vänd om


Jesus tar till orda. Det är dags för alla att vända om till Jesus. De som går andra vägar än hans väg ska ändra sig. Då får de nåd i denna tid när Jesus kommer, när han ska styra världen och Gud ska upprätta sin människa på Jorden. Människorna ska komma dit Gud vill, regera som Gud vill, i Välsignelse.

Joel 2:11.  Och Jesus [Jashve] tar till orda inför sin här [styrka], för mycket stor är hans skara [nåd], för Jesu [Jashves] dag är stor och vi vördar [fruktar] den mycket och vem kan klara den.
Joel 2:12.  Och nu säger Jesus [Jashve]: Vänd om till mig av hela ert hjärta och i fasta och i gråt och i sorg.
Joel 2:13.  Riv sönder era hjärtan och inte era kläder [och handla inte i er otrohet], och vänd om till Jesus [Jashve] för han är nådig och förbarmande och långsam till vrede och stor och nådig och han [man] ångrar det onda.
Joel 2:14.  Vem som helst förstår [vet], att han skall återvända [han ändrar sig] och skall trösta [ångra] och välsignar kvarlevan igen, på grund av offer och dryckesoffer till Jesus [Jashve] er Gud.


Jesus har makt och de som tror på honom är många. Och nu har den tid kommit när Jesus ska frälsa världen. Hans dag kommer, Och han skara är stor.

Det här ser vi idag. Evangelium har nått till väldens ände. Alla folk, av något så när storlek, är nådda.

Och nu är det dags för alla att omvända sig. Att Gå den väg som Jesus vill. Vi ser det idag i massmedia, hur de som gör fel avslöjas. Och hur olika länder gör allt för att dölja. Dölja vad som händer. Censurera. Förtala sanningen. Etc.

Men Det är dags att nu vända om. Vända om från Censur och Sanningsförtryck. Det är dags att öppna upp och bli ärlig. Gå Guds väg och göra det som är rätt. Det är det som ska komma nu och Jesus uppmanar oss att göra så.

Ja det är en verklig omvändelse som Jesus vill ha. Där vi totalt river sönder vårt gamla hjärta, vårt gamla sinne, det som vi förr längtade efter och går den väg Gud vill. Den väg Jesus har banat.

Jesus ser i nåd till oss. Men då vill han ha en omvändelse från det onda, en vandring på hans väg i stället.

Det är Jesus som ska återvända. Det är han som kommer och han ger tröst. Han upprättar sitt rike. Det vi vill ha, vi alla människor, Frid, Fred, Sanning och Välsignelse.

Och Jesus ska upprätta Israel. Kvarlevan av Israels folk ska bo i landet och de ska ha sitt sinne vänt till Jesus. Och han ska vara deras välsignelse.

Jesu rike är ett rike för oss alla. Både Judar och Icke Judar.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar