fredag 6 januari 2017

Är det djävulen som säger:
Böj er för Allah så blir Muslimerna Kristna
170106

Tänk det finns de inom Kyrkan som tror det här: att bara Muslimerna kommer hit så blir de Kristna. De som hävdar att vi skall hjälpa alla Muslimer in i vårt land. Det är vår uppgift att frälsa dem.

Men hittills har vi inte sett det i stället blir det tvärs om. Det är Kristna som blir muslimer. Och om några Muslim blir Kristen så säger statistiken att 90 % av dem återgår till Islam efter en tid.

Det hela ser alltså hopplöst ut.


Är vi bedragna. Är hela Kyrkan och många av församlingarna lurade. Går de den ondes väg och arbetar i själva verket på att göra Sverige Muslimskt.

Ja det finns många Kristna som t o m Tror att Allah och Israels Gud är samma sak.

Vi såg hur Kyrkan för ett tag sedan hade namninsamling att fler invandrare skulle få komma hit. Och om vi då inser att 80 % av de som kommer är Muslimer. Då bidrar ju Kyrkan i själva verket till Muslimiseringen.

Nej låt i stället Jesus bli predikad i Islam världen. Där behövs han. Och de Kristna som är där behöver hjälp. De är utsatta för terror och fientligheter. Och de sista åren har antalet Kristna i dessa länder minskat kraftigt.

Men det pågår en väckelse i Muslimvärden. En underjordisk väckelse. En väckelse som inte kan synas. För då blir den utplånad. Det är inte klokt.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i kampen mot Islam. Du är vår Herre och du skall vinna det vet vi.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar