måndag 30 januari 2017

Får inte Islam stoppas
170130


Trump försöker stoppa Islamiseringen. Det är hemskt. Han är fruktansvärd enligt vänstern.

Vi ser hur alla vänster massmedia står upp och gör allt för att förinta detta tilltag som Trump har gjort för att stoppa Islam. Det är krafter igång som man knappt trodde fanns.

Tydligen var det här ett hemskt tilltag för ondskan, eftersom den reagerar som den gör. Får det här fäste bland folken. Att det går att stoppa Islam. Ja då slipper vi att bli muslimer. Är det därför som vi ser det vi gör nu, mot Trump.


Man pratar om Islamofobi. Det gäller nu att bara hjälpa. Hjälpa alla Muslimer så att de kan fortsätta gå med upphöjt huvud rakt i i vår västvärld och ta för sig. Införa Islam och Sharia.

Nej vi måste inse att Islamofobi är en sund reaktion. De som inte känner det har inget sinne för vad som håller på att hända.

Islam är inte samma goda religion som Kristendomen.

Allah och vår Kristna Gud är inte samma Gud.

Det är bara att titta i Islamvärlden så ser man vad Islam är. Och det är det man alltså vill ersätta vår Kristna värld med. Med Syrien. Men Iran. Etc. Dessa länder som de flyr från för de är så hemska. Det vill man ha hit med Islam. För det är Islam som är problemet. Denna hatets och hotets religion, som de kommer hit med.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot denna förförelse, mot dessa människor som vill införa Islam här i vårt Jesus land. Du är vår Gud ingen annan!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar