tisdag 10 januari 2017

Frälsaren 63,
TV och www är tecknen inför Jesu slutliga seger


Till sist vinner Jesus. Han besegrar, Vilddjuret, Roffarandan, Dessa system som behärskat Jorden och människorna. Det tar Jesus hand om och övervinner och Kaster i Eldssjön tillsammans med, Den falske Profeten, som är Islam och alla andra Falska religioner.

Och tecknet att vi är där är att Islam, Den falske Profeten, använder sig av Internet och TV. Så Jesus seger står för dörren.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Både Vilddjuret och Den falske Profeten skall Jesus övervinna. Och deras straff är grymt. De inte bara dödas utan de kastas i Sjön som brinner med Svavel. Plågan måste vara enorm. Och den tar aldrig slut.

Dessa två var så hemska. Vilddjuret som själviskt försåg sig. Som fördärvad allt välstånd och all egendom och stal och försåg sig själv. Precis som dagens Socialism, och andra härskar doktriner har gjort genom tiderna. Här är det slut. Alla kommer för alltid att se hur hemskt det var.

Det här blir som Nazismen idag. Alla vet hur hemsk Hitler var. Bilderna finns där för evigt, Hur han plågade folk. Minnen är eviga. Och så blir de för alla som kastas i Eldssjön. Det skall synas. Man kommer för evigt att se deras hemskheter.

Och kommer det alltså också att blir med Islam. Den kommer att avslöjas som den hemskhet den är. En religion från avgrunden vars syfte är att krossa Jesus. Men den kommer själv att bli krossad och för Evigt. Och den kommer att vara borta från Jordens yta. Ja den kommer också att hamna i Sjön som Brinner med Svavel

Och det är intressant att här talas det om Vilddjurets märke. Alltså www från 666 i Upp 13:18. (en 6 skrivs på Hebreiska med Vav som brukar återges med w hos oss, 3 6 or blir alltså www) Den falske Profeten, alltså Islam kommer att använda sig av Internet och idag ser vi hur det går i uppfyllelse. Internet har blivit väldigt viktigt idag och används av alla inte minst av IS och andra Muslimska grupper.

Och vi ser också att TV skall användas, TV det är Vilddjurets bild som det står om i Upp 13: 14 – 15, Vilddjurets bild det är en bild med rörelse och ljud. Precis som vår TV. En profetia för nästan 2000 på sedan. Bibeln är fantastisk.

Och båda de här sakerna skall vara tecken. Så att vi ser att vi är där. Så när Islam använder TV och Internet då är vi på det absoluta slutet. Och så är det ju idag.

Jesu seger står verkligen för dörren.

Jesus kommer alltså att besegra Ondskan och när vi kommer hit kommer vi att få se att han seger förverkligas för alla människor. Och segern blir total, Jesu fiender hannar i Eldssjön som brinner med Svavel.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar