torsdag 5 januari 2017

Får man inte prata om Jesus
170105


Det är konstigt det här som finns på något sätt i vårt samhälle att det är hemskt att prata om Jesus. Man kan hitta alla möjliga förklaringar på saker bara det inte är Jesus.

Det är ju Jesus som har gett oss hela detta välstånd vi har i västvärlden. Det var när vi följde honom som vi kom till den värld vi är i idag. Den Kristna Värden var det som skapade välståndet.

Då förstår jag inte de här bakvända människorna som nu skall ha bort Jesus. Då faller vi ju tillbaka till det tillstånd som vi var innan vi blev Kristna. Det Vildarnas värld. Där Mord, Stöld, Hat, Själviskhet styr.


Ett Samhälle där Polisen är maktlös. Ja förmodligen också korrupt. För när Jesus försvinner då äter sig detta vildarnas tänkande in över allt. Då försvinner grunden för vårt västerländska samhälle.

Grunden är Jesus. Han budskap och Frid och Fred och Ärlighet. Att älska varandra.

Det är hans förlåtelse som ger oss det fira samhället. Alla är ju förlåtna och kan nu omvända sig i Jesu kraft. Då får vi ett ärligt samhälle där i kan säga sanningen. Just därför att alla är förlåtna och Vi förlåter varandra.

Det öppna samhället är grunden. Jesus är Sanningen och livet. Vi kan börja leva ett liv som vi vill ha. Det sanna livet, Livet i Jesus. Där vi gör det han skulle ha gjort.

Jesus hjälp oss tillbaka till ditt samhälle. Till din värld där du styr. Till ditt goda liv. Kom Jesus och rädda vår värld idag.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar