onsdag 11 januari 2017

Frälsaren 64,
När Värdens Anda och Islam har besegrats kommer väckelsen



När det Världsliga och Islam har besegrats och ligger där i Eldssjön så att alla kan se deras hemskheter. Då kommer Väckelsen. Då biter Guds ord och då faller Anden.

Upp 19:21. Och de övriga de dödas med svärdet, hans som sitter på hästen, det som utgår ur hans mun, och alla fåglarna blir fyllda av deras kroppar [köttsliga och mänskliga natur].

Jesus ord är ett Svärd som biter. Svärdet från Jesu mun, en symbol för ordet. Hans ord är evigt och sant och det är det som skall vägleda.


När Ondskan i form av Vilddjuret och Islam är besegrade kommer Jesu ord till sin rätt på ett helt annat sätt. Det kommer att lyftas fram och man kommer att lyssna till det.

Och vi ser också att Alla Fåglar skall äta sig mätta. Det är en bild av att den Helige Ande faller. Fåglar är ju Ande och Anden blir mätt. Den får utföra sitt verk och fylla människor.

Jesu Seger blir total. Här i Upp 19:20-21 är det som vi ser det. Att Jesus skall segra. Men det som är i vägen för hans seger måste bort först.

Alltså Världens Anda i form av Vilddjuret och likaså Islam, Den falske profeten, som vi ser idag går starkt framåt, just nu. Och här i vers 20 såg vi (förra avsnittet) att de skall krossas, ja inte bara krossas utan för alltid märkas ut för det hemska de är. Ligga där inför hela världen i Eldhavet med Svavel. Där hör Islam hemma.

Det är bra att veta när man ser hur tafatta våra politiker är mot Islam idag. Islam kommer att besegras och utplånas, och det är det sista som Jesus kommer att göra innan Guds rike kommer.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar