torsdag 19 januari 2017

Frälsaren 72,
Guds vrede verkar



När inte sunt tal räcker så tar Gud i med sin vrede. Det är hans ord som gäller Jesus är hans utvalde och de som går emot de drabbas av Guds vrede.

Ps 2:5.  Då talar han till dem i ilska och i sin vrede skakar han om [ansätter han] dem.

Det är i vrede Gud skakar världen idag. Det är därför allt är uppochner. Det är därför det är elände idag. Det är för att Människorna har vänt Gud ryggen. Då kommer Guds Vrede.


Och Guds vrede är det ingen som kan stå emot. Gud är total och hans makt är total.

Det är Guds vrede vi ser idag i Syrien. Guds straff till dem som inte är hörsamma och ställer upp på Guds vilja att nu skall Israel upprättas.

Vi ser det i Sverige. Detta land som har vänt Gud ryggen. Som har avskaffat Jesus och som har bestämt att alla barn skall lära sig att Jesus inte finns.

Nu Drabbas Sverige. Svenskarna har snart inget land. Det är ett annat folks land. De väller in och tar över. Detta land som i 1000 år varit ett Jesus land är snart i händerna på ett annat folk.

Och vi ser hur kyrkorna i Sverige är totalt fel på det mesta. Så är det också när man vänder Jesus ryggen, och låter världens budskap ta över, då drabbas man av blindhet och förförelse. Då låter Gud en traska på sin galna väg och skiten komma.

Så går det när man kastar ut Jesus. När man går mot Jesu verk. Då kommer hans vrede och då blir det inte roligt och det mesta blir fel.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar