torsdag 19 januari 2017

Hurra, Regeringen faller
170119


Är det möjligt att vi äntligen blir av med denna vänsterregering. Ja det verkar så att döma av de senaste nyheterna om att Kinberg Batra är villig att lägga fram en Alliansbudget i höst.

Äntligen skulle vi då bli av med denna Regering som går Muslimernas väg. Denna Regerings som tror att det är deras uppgift att tillsammans med Arabstaterna se till att Israel förintas.

Äntligen kanske vi får se den falla.


Anna Kinberg Batra är alltså villig att lägga fram en Alliansbudget till hösten. Och om den nu får stöd av SD som de sagt, ja då är det logiskt att Regeringen går för det är inte deras Budget.

Då blir vi äntligen av med Margot Wahlström med hennes förbannelser av Israel.

Då bli vi äntligen av med Miljöpartiet i Regeringsställning med deras förnuftsfientliga politik.

Då slipper vi Jonas Sjösted och hans krav på att hans politik skall föras.

Vi får verkligen hoppas att det nu håller. Sverige behöver en ny regering, En Regering som välsignar Israel. En regering som vänder Sverige till det Gamla Goa Sverige som vi hade. Ja ett Sverige som var ett Jesus land som fungerade. Vi får hoppas att Alliansen klarar av att föra en sådan politik och att de står fast vid att fälla regeringen.


Jesus hjälp oss att få ordning på vårt land. Att få bort de Israel fientliga Ministrarna och få in folk som går din väg och välsignar Israel och därmed ger vårt land välsignelse.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar