måndag 9 januari 2017

Frälsaren 62,
Djävulen går till motangrepp


Men ondskan är inte lätt att blir av med. Den går till motangrepp. Precis som vi ser idag.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Vilddjuret och Jordens härskare går samman. Det är där vi är idag. De går till Angrepp på Israel Guds utvalda folk, och Lik Hitler skall de utplåna Israel och Judarna.


Det är märkligt att se hur Historien upprepar sig. Och mönstret är det samma att gå den ondes väg och utplåna Guds utvalda folk.

Och det är Jesus de skall utplåna. Hans verk, hans frälsning, skall göras om intet. Det ser vi i Sverige idag, där man inte får tala om Jesus. Ja det är ingen lag mot det och fängelsestraff. Men man ser att överallt har man sett till att ingen talar om Jesus.

Vi ser det i Skolorna. Där har man Yoga, och där får man bära Huvudduk till Allahs och Muhammeds ära. Men Jesus, det nämner man knappt för barnen. Och gör man det så är det i nedsättande termer och att han är bara en i raden av Religionsstiftare.

Och det är i vårt land. Här går man alltså i strid med honom som sitter på hästen. Här är det Vilddjurets anda som råder, Han som framförallt vill utplåna Jesus. Och de Kristna. Och Judarna.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar