torsdag 5 januari 2017

Frälsaren 58,
Vredens Vinpress trampas i Syrien



Och det är inte bara det att Islam går fram. Utan nu tar Gud i. Vi ser det i Syrien. Där trampas just nu Guds Vredes Vinpress.

Upp 19:15. Och ur hans mun går ett skarpt svärd ut, för med det skall han slå folken och han skall valla dem med en järn stav, och han trampar vinpressen för vredens vin och Guds den allsmäktiges straff.

Vi ser det alltså just nu, Hur vredens Vinpress trampas i Syrien. Vi är alltså där och vi kan läsa om det i Upp 14:20.

Upp 14:19. Och ängeln [budbärare] slungar sin skära [lie] in i jorden och skördar jordens vinskörd och kastar in den i Guds väldiga vredes vinpress.
Upp 14:20. Och vinpressen utanför staden trampas och det kommer ut blod ur vinpressen ända till hästarnas tömmar [betsel], längs 1600 stadier [c:a 30 mil].


Det här är intressant för det är just c:a 30 mil mellan Jerusalem och Damaskus. Syriens huvudstad.

Är det alltså det här vi ser, Hur Gud trampar sin Vredes Vinpress i Syrien. Ondskan härskar och blod och död råder. Vi ser det dagligen på TV.

Och här står det alltså. Jerusalem är Guds stad. Det är alltså staden från vilken man ska räkna och med 30 mil utanför staden, kommer man då till Damaskus och Syrien.

Gud agerar också i de här delarna med Straffdom, och då gäller det att vi tar varning och ändrar på saker och inte fortsätter på vår väg bort från Jesus och Gud för då fortsätter straffdomen.

Vi ser att det här drabbar de som går mot Guds vilja att skapa Israel inom de gränser som Gud vill. Att ge Judarna ett land som Gud har lovat. Och det är de som går mot det som drabbas.

Syrien tillhör Israels Fiende och de har inte velat sluta fred med Israel som Egypten och Jordanien har. Och vi ser att det är Syrien som drabbas.

Vi skall alltså ta varning av det här och inte stötta Islam och länderna runt Israel som vill förinta Israel. Då kommer vi under samma straffdom som vi ser idag i Syrien.

Vi är alltså inne idag i den tid som alla som läst Bibeln har förfasat sig över. När Guds vrede skall drabba. Och i Vårt land är vi Kristna som förlamade, Vi klarar knappt av att be en gång.

Vi borde alla ropa till Gud och förbarmande och frälsning. Att han kommer och verkställer sin frälsning för världen som han lovat. Att han räddar vårt land från denna hemska politik att gå med Araberna mot Israel. Det för oss in i samma förbannelse, som vi nu ser frukterna av i Syrien.

Ja vi vet att Guds frälsning kommer, och här står det alltså att vägen till frälsning för hela världen går alltså över också de här delarna med Guds vrede och alla hemskheter som har med det att göra.

Och då är det viktigt att vi som Folk står på rätt sida och inte blandar oss in i de som skall förbannas. Sverige har inga löften i Bibeln om en framtid, det har Israel. Så vi får se upp med vår kaxighet, något som vi tyvärr ser mycket av idag från vår Utrikesminister Margot Wahlströms sida.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar