lördag 28 januari 2017

Frälsaren 81,
Jesus är allt



Jesus är allt. Han är början och han är slutet. Med ett liv i honom har vi allt, och Jesu frälsning är gratis, tillgänglig för alla.

Upp 21:5. Och han som sitter på tronen säger: Se jag gör allting nytt [fräscht, friskt, kvalitativt nytt]. Och han säger till mig: Skriv att dessa ord är sanna och tillförlitliga.
Upp 21:6. Och han säger: Det är gjort [har blivit till, har fötts]. Jag är Alfa och Omega, början och slutet [resultatet]. Åt den som törstar skall jag ge från källan med livets vatten, fritt [gratis].


Ja det är verkligen sanningen. Att i Jesus finns allt. Han är källan till livet. Det börjar med honom. Och inte bara börja utan allt som är liv finns i honom.

Och inte bara att livet finns i honom. Utan han har kraft att frälsa. Att göra nytt. Att förändra människor som inte har liv. Till människor med hans liv. Det verkliga livet.

Han har gjort det. Vi behöver inget göra själva. Nej allt är gjort av Jesus, när han offrade sig på Korset och det är bara att ta emot hans frälsning. Då gör han denna förvandling av oss från död till liv.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar