fredag 13 januari 2017

Civilisationens Kollaps
170113

Är det, det vi ser idag i Sverige. Vi hör hur polisen inte räcker till. Hur man skjuter i Malmö snart varje dag. Och Polisen tar inte de som mördar. De går fria.

Vi hörde hur Polisen löser färre och färre brott. För 6 år sedan löste man 200 000 brott/år. Idag är det bar 150 000/år. Det är en siffra som gått stadigt neråt.

Och samtidigt upplever vi medborgare att samhället blir mer och mer otryggt.

Slutsatsen blir att när brotten blir för många klarar inte Polisen av dem längre. Vi får ett brottssamhälle. Där brottslingarna styr och Civilisationen är avskaffad.


Tänk att det kunde gå så här med Sverige. Den här vägen. Bort från det Civiliserade, Bort från det fungerande. Till ett samhälle där de Kriminella styr mer och mer. De utvidgar sina områden. Medan vi andra känner att det traditionella Sverige försvinner.

Socialisterna tror att det bara är att stifta lagar så blir folk frommare. Om man har tillräckligt hårda lagar då lyder alla.

Men det ser vi att trotts lagstiftning, så fungerar det inte. Trotts Poliser så fungerar det inte. När brottsligheten blir för stor hjälper inte lagstiftning och Poliser.

Vi är inne på ett Slutteplan rakt ner i Helvetet. Gud hjälpe oss.

Och det verkar som inte våra myndigheter ser det här. Det tror fortfarande att med Lagar och med Poliser så går det att lösa.

Sverige behöver uppleva frälsning, Jesus behöver ta hand om landet på nytt.


Jesus hjälp oss!! Rädda oss vi går under. Sverige försvinner. Vår rättsstat, vårt Jesus land, är borta.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar