söndag 22 januari 2017

Vilddjurets märke 666 är www
170122

Det är intressant att titta på om man kan få fram Vilddjurets märke med olika namn. Som vi nu har gjort i några artiklar.

Men som jag skrivit tidigare så tror jag den intressantaste tolkningen av Vilddjurets märke 666 (Upp 13:18) är www, en 6 skrivs ju med Vav som hos oss återges med v eller w och 3 6 or blir alltså www.


www är ju något som vi alla använder på Internet. Alla företag idag har en www sida. All organisationer etc. Precis som det står i Upp 13:17. ”Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket .” Profetian har verkligen gått i uppfyllelse.

Och för att ytterligare understryka den här tolkningen med www så kan vi se att Vilddjurets märke 666, www, bara står 3 versar efter Vilddjurets bild (Upp 13:14 – 15) som har rörelse och ljud, eller Liv och kan tala som det står. Alltså vår TV.

Och det här är tecken. Tecken att vi är här i Bibelns profetior.

Och så har det också varit. Först kom TV som vi vet att den gjorde kring 1950 och sedan kom www, vårt Internet, kring 1990.

Tänk att Gud visste det här för 2000 år sedan att det skulle bli så här, både TV och www, internet. Och idag är vi alltså där. Hans profetia är fantastisk.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar