fredag 13 januari 2017

Frälsaren 66,
1000 årsriket är ett resultat av Jesu frälsning



Här ser vi 1000 årsriket här i Upp 20:4. Det som finns skrivet om det i Bibeln. Det är en tid när Jesus är med och styr. Han vilja sker

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.
Upp 20:5. Men de övriga döda kommer inte till liv [liv igen] förrän de tusen åren fullbordats. Detta är den första uppståndelsen.

Det är många som undrar vilka dessa är som kommer att styra under 1000 årsriket. Men vi ser att det är de som halshuggits, eller som man också kan säga blivit avhuggna.


Och det ser vi ju idag. Hur man i vårt samhälle utesluter vissa grupper. Kristna och andra som inte köper dagens vänster Ideologi.

Och det logiska är alltså att det är de som kommer att regera. Och de kommer att regera i Jesu Anda. Han kommer att regera med dem. Det blir fantastiskt för här genomförs alltså Jesu vilja. Regerandet sker i hans Anda, Jesus sitter med.

Vill man läsa ett annat ord om 1000 årsriket kan man läsa i 1 Mos. Där finns den 7 de dagen beskriven och den är just 1000 årsriket. 1 dag är som 1000 år.

1 Mos 1:31 Och Gud såg på allt han hade gjort, och se det var mycket gott, och den 6:e dagen blev kväll och det blev morgon.
1 Mos 2:1 Och himmelen och jorden och hela dess skara var färdig.
1 Mos 2:2 Och Gud var färdig på den 7:e dagen med sitt verk, som han hade gjort och han vilade sig på den 7:e dagen från sitt arbete som han hade gjort.
1 Mos 2:3 Och Gud välsignade den 7:e dagen och han helgade den för på den vilade han från allt sitt verk, skapandet som han hade gjort.

Den 7:e dagen, Sabbaten, Vilodagen, eller som vi har Söndagen, är alltså profetisk. Den är för att vi skall påminna oss att Gud kommer att segra. Han kommer att till sist införa sitt rike. Och den här profetian är så viktig att vi firar den varje vecka.

1000 årsriket blir alltså en fantastisk tid. Där resultatet av Guds frälsningsplan kommer att visa sig.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar