onsdag 11 januari 2017

Islampropaganda på TV och Internet visar på Jesu mycket snara ankomst
170111
I Upp 19:20, kan man läsa hur den Falske Profeten, Islam, skall använda TV och Internet för sin propaganda, just före Jesu slutliga seger. Och man konstaterar att så är det idag, vi har Islam Propaganda på TV och i Nyheterna och då är vi där.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

När vi nu ser hur man kör Islam propaganda i TV så är vi i den absoluta ände tiden. Vilddjurets bild är TV, och det är den vi sitter framför varje dag och bokstavligt dyrkar. Där har Islam fått in sin propaganda idag.

Snart kommer Jesus. Ja snar kommer han att förverkliga sitt rike.


Vi kan läsa i Upp 13: 14 - 15 om Vilddjurets bild som har rörelse och kan tala. Det är vår TV. Och likadant är Vilddjuret märke i Upp 13:16 -18, 666 som blir www, vårt internet. (En 6: skrivs med Vav på Hebreiska och det skrivs med w hos oss. 3 6 or blir alltså www)

Profetian om Vilddjurets bild hittar vi första gången i Upp 13:14 – 15

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Och profetian om www hittar vi i Upp 13:16 -18

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Båda de här sakerna har kommit och de kom under 1900- talet dess mitt med TV och 1900 talets slut med www, (1990 och 1991).

Och Här i Upp 19:20 finns alltså båda dessa tecken igen. Både Vilddjurets bild och Vilddjurets märke. Och det är den Falske Profeten, Islam, som kommer att använda det.

Och idag ser vi det, vi ser i vår TV på Nyheterna snart sagt varje dag hur de har ett propagandainslag för Islam. Vi skall vänja oss vid det. Det är naturligt och vi bara skall visa vänlighet mot Islam. Heter det.

Att TV gör så här visar just att vi är här på slutet, när den här profetian i Upp 19:20 går i uppfyllelse, det sista skedet när Islam står fram och förför med TV.

Jesu slutliga seger är alltså mycket nära. När han skall slutföra sitt verk och segra över Islam och kasta den i Eldssjön som brinner med Svavel.


Jesus hjälp oss i denna sena tid så att vi är klarsynta och ser dig, och ditt verk och inte låter oss förföras av ondskans propaganda i TV och på Internet.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar